واحد استعداد درخشان در سال 1385 و با هدف کلی تلاش در جهت رشد و پویایی هرچه بیشتر دانشجویان استعداد درخشان و نیز تلاش در جهت ارتقاء آموزش علوم پزشکی دانشگاه با محوریت فعالیتهای دانشجویی تاسیس گردید.

از اهداف اختصاصی این واحد می توان به موارد ذیل اشاره کرد :

1- شناسایی استعدادهای درخشان دانشگاه بر اساس آیین نامه های وزارت متبوع.

2- تلاش در جهت ارائه تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی به دانشجویان استعداد درخشان براساس آئین نامه های مصوب وزارت متبوع.

3- تلاش در جهت بکارگیری دانشجویان در جهت شناسایی و رفع نواقص آموزشی دانشگاه.

4- تعامل با اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان جهت حل مشکلات آموزشی.

5- تلاش در جهت ایجاد جو نشاط و شادابی در دانشگاه با تقویت فعالیتهای هدفمند دانشجویی.

6- توانمند سازی دانشجویان با استفاده از برگزاری کارگاه ها و جلسات آموزشی و ارتقاء سطح دانش و مهارت در این دانشجویان.

7- استفاده از تکنولوژی های برتر جهت انتشار و در دسترس قرار دادن اخبار و مطالب علمی جهت استفاده دانشجویان.

8- جذب کامل بودجه های ارسالی از وزارتخانه برای تشویق دست اندرکاران آموزش و ارتقاء فرآیند های آموزشی .

9- تلاش در جهت برقراری ارتباط مناسب با دانشکده ها جهت تسریع در روند اطلاع رسانی به دانشجویان و کسب اطلاعات آموزشی پژوهشی مورد نیاز.

ازجمله فعالیت های این واحد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- تایید نهایی دانشجویان استعداد درخشان در سایت وزارتی.

2- تشکیل کمیته مشورتی دانشجویی .

.

استعداد درخشان:

استعداد درخشان به فردی اطلاق می شود که واجد شرایط یکی از بند های ذیل باشد :

1-برگزیده آزمون سراسری با کسب رتبه کشوری مساوی و یا کمتر از 500

2-دارندگان نشان طلا ،نقره ،و برنز کشوری از المپیادعلمی دانش آموزی .

3-نفرات اول تا سوم انفرادی و رتبه اول تیمی کشوری المپیادهای علمی دانشجویی .

4-دانشجویان دارای ابداع یا اختراع ثبت شده در زمینه علوم پزشکی .

5-دانشجویان نمونه کشوری .

6-5/2% برتر پذیرفته شدگان آزمون جامع علوم پایه.

7- رتبه برترآزمون ورودی دوره تحصیلات تکمیلی.

8-10%برتر دانش آموختگان هر رشته با ورودی مشترک با معدل کل حداقل 17.

9- 1% دانشجویان برتر هر رشته با ورودی مشترک در پایان هر سال تحصیلی به شرط کسب معدل کل حداقل 17 در آن سال تحصیلی.

دانشجویان استعداد درخشان پس از تایید آموزش دانشکده در سایت استعداد درخشان ثبت نام نموده و در نهایت توسط مسئول واحد استعداد درخشان تایید نهایی می گردد که اسامی دانشجویان به وزارتخانه ارسال شده و قابل رویت است .

تسهیلات دانشجویان استعداد درخشان :

1-ورود بدون آزمون به مقطع بالاتر.

2-دریافت بن کتاب در هر ترم تحصیلی.

3-دریافت هدیه کارت تحصیلی در پایان سال تحصیلی.

4-دریافت کمک هزینه کلاسهای زبان و کامپیوتر .

5-دانشجویان استعداد درخشان دوره دکترای حرفه ای مجازند در صورت داشتن حداقل 17 در دو نیمسال تحصیلی می توانند به طور همزمان در یکی از رشته های کارشناسی تحصیل نمایند.

6-دانشجویان استعداد درخشان می توانند در هر نیمسال تحصیلی به پیشنهاد استاد مشاور حداکثر تا27 واحد درسی رابگذرانند.

7-کمک هزینه لازم برای پایان نامه های تحقیقاتی بر حسب مورد و شرایط هر دانشگاه .

8-گذراندن طرح نیروی انسانی در دانشگاه با توجه به نیاز آن دانشگاه .

کمیته مشورتی:

کمیته مشورتی دانشجویی متشکل از تعدادی از دانشجویان علاقمند و خلاق که از رشته های مختلف پزشکی و پیراپزشکی می باشند که جلسات آنها ماهانه در مرکز EDC برگزار می شود در این جلسات ریاست محترم دانشگاه ، ریاست محترم مرکز مطالعات و معاون محترم آموزشی حضور دارند و دانشجویان پیشنهادات ،مشکلات آموزشی ، پژوهشی و ایده های خود را بیان می کنند و دانشجویان به همراه مسئولین جهت پیشرفت هرچه بیشتر آموزشی به نتیجه واحدی می رسند .

افتخارات کسب شده واحد استعداد درخشان

* کسب مدال برنز در هفتمین المپیاد علمی کشوری .

افتخارات کسب شده واحد استعداد درخشان

تعداد دانشجویان استعداد درخشان سال 91 ...........66 نفر

تعداد دانشجویان استعداد درخشان سال92 .............70 نفر

*افزایش تعداد دانشجویان استعداد درخشان به 82 نفر در سال 93

*کسب رتبه دوم محصولات آموزشی در هفتمین جشنواره شهید مطهری

* کسب یک مدال برنز در هفتمین المپیاد علمی کشوری در حیطه مدیریت نظام سلامت در سال 93

*کسب دو مدال برنز در هفتمین المپیاد علمی کشوری در حیطه استدلال بالینی و حیطه علوم پایه در سال 94.

* دو فرایند برتر کشوری در سال 92 .

* یک فرایند برتر کشوری در سال 93 .

لطفا جهت مشاهده افتخارات جدیدتر به اخبار واحد مراجعه فرمایید.