قابل توجه متقاضیان واجد شرایط استفاده از آیین نامه اجرایی تسهیل ادامه تحصیل استعدادهای درخشان (سهمیه نود درصد چهل و ششمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی)

دفترچه آزمون دوره 46 دستیاری تخصصی پزشکی

از متقاضیان واجد شرایط استفاده از آیین نامه اجرایی تسهیل ادامه تحصیل استعدادهای درخشان (سهمیه نود درصد چهل و ششمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی) درخواست می شود فرم های پیوست را  حداکثر تا 20 آذر ماه تکمیل وبه به دفتر استعداد درخشان ارائه نمایند.

ضمنا جهت تکمیل فرم ها به موارد زیر توجه داشته باشید:

۱- فرم های مورد نظر بایستی در قالب فایل word و با فونت ۱۲ تکمیل شوند.

۲-  کلیه فرم ها و مستندات می بایستی به تفکیک فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی (دارای شماره پیوست) فولدر بندی شده و اسکن آن ها روی cd به کارشناس دفتر استعداد درخشان تحویل گردد. علاوه بر آن ارائه کپی کلیه مستندات به صورت کاغذی نیز به دفتر استعداد درخشان الزامی است.

فرم امتیازات پژوهشی

جدول خام مجموع فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی

لازم بذکر است به اطلاع کلیه دانشجویان پزشکی واجد شرایط استعداد درخشان می رساند با توجه به انتشار دفترچه  دوره 46 آزمون دستیاری تخصص سال 97-98 در سایت سنجش پزشکی بخش های زیر در دفترچه را حتما مطالعه نمایید:

1.شیوه نامه محاسبه امتیازات جهت مشمولین استفاده از آئین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان  ممتاز و استعداد درخشان

2. آیین نامه اجرایی موضوع 5 نشست 66 تخصصیشورای آموزشی پزشکی

3. کمیسیون موضوع مواد 2 و 3 آئین نامه اجرایی قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان

شرایط مندرج در آئین ­نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

الف- برگزیدگان آزمون سراسری گروه آزمایشی علوم تجربی با کسب رتبه کشوری مساوی و کمتر از ۵۰۰ (با معرفی سازمان سنجش آموزش کشور)
ب- دارندگان مدال طلا، نقره و برنز کشوری از المپیادهای علمی دانش آموزی (با معرفی وزارت آموزش و پرورش)
د- برگزیدگان حائز رتبه­های اول تا سوم کشوری جشنواره رازی و جشنواره­های خوارزمی و جوان خوارزمی (در زمینه علوم پزشکی) با معرفی دبیرخانه­های مربوطه
ه-مالکان ابداع یا اختراع ثبت شده در زمینه علوم پزشکی با تائید معاونت تحقیقات و فن­آوری وزارت بر اساس ضوابط مربوطه
و- دانشجویان نمونه کشوری رشته پزشکی با معرفی ستاد انتخاب دانشجوی نمونه کشوری
ز- دو و نیم درصد  پذیرفته­شدگان برتر کشوری در هر یک از آزمون­های متمرکز جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، جامع پیش کارورزی پزشکی (حداقل سه نفر و حداکثر تا سقف ۴۰ نفر در هر آزمون)
ط-۱۰% برتر فارغ التحصیلان رشته پزشکی با ورودی مشترک در دانشگاه با کسب معدل کل حداقل ۱۷
تبصره: در مواردی که زمان فارغ­التحصیلی متقاضی به دلایل موجه که مورد تایید معاونت آموزشی دانشگاه باشد (از قبیل بیماری یا مرخصی زایمان و....) به تعویق افتاد حداکثر تا یک نیم سال تحصیلی به سنوات آموزشی او اضافه می­گردد و در این صورت نیمسال فراغت از تحصیل ملاک عمل بوده و رتبه وی با گروهی که همزمان فارغ­التحصیل شده­اند محاسبه و مقایسه می­گردد.
ی-دانشجویان پژوهشگر برجسته به تایید شورای پژوهشی دانشگاه  و بر اساس دستورالعمل اجرایی که از سوی معاونت تحقیقات و فن­آوری وزارت تدوین و به دانشگاه­ها ابلاغ گردیده است.
دانشجویان فوق­الذکر غیر از بند ط باید معدل کل پایان دوره حداقل ۱۶ باشد و بیش از سه ترم معدل کمتر از ۱۵ نداشته باشند.
 ماده ۴- دانشجویانی که دارای حکم محکومیت قطعی از کمیته انضباطی دانشگاه یا هیئت بدوی تخلفات آزمون­ها (مبنی بر تخلف آموزشی یا اخلاقی) باشند مشمول این آییننامه و تسهیلات مربوطه نخواهند شد.

دانشجویان متقاضی در صورت داشتن سئوال یا ابهام در آئین­ نامه با شماره تلفن 38378101  استعداد درخشان دانشگاه تماس حاصل فرمائید.