امضای تفاهم نامه احداث یک باب خانه بهداشت در سرپل ذهاب

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی ، معاون اجتماعی دانشگاه از امضای تفاهم نامه همکاری احداث خانه بهداشت در شهرستان سرپل ذهاب با مرکز نیکوکاری حضرت سید الشهدا (ع) تهران با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و هفتصد میلیون ریال خبرداد.

دکتر منصوری اظهار داشت: این تفاهم نامه همکاری برای احداث خانه بهداشت سه تپان عزیز شهرستان سرپل ذهاب روز دوشنبه سوم دیماه  فی مابین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مرکز نیکوکاری حضرت سید الشهدا (ع) تهران در محل معاونت اجتماعی دانشگاه منعقد گردید.

وی اظهار داشت : این تفاهم نامه به همت معاونت اجتماعی دانشگاه و به منظور همکاری و مساعدت طرفین با هدف مشارکت مردم در مدیریت سلامت ، تسهیل دسترسی مردم به

خدمات بهداشتی درمانی ، تامین و صیانت آرامش روان و صرفه جویی در هزینه های ایجاد شده برای مردم آسیب دیده از زلزله در شهرستان سرپل ذهاب به امضا رسید.

دکتر منصوری گفت: این خانه بهداشت با زیر بنای 90 متر مربع و اعتباری بالغ بر دو میلیارد وهفتصد میلیون ریال احداث خواهد شد .

شایان ذکر است خانه بهداشت مذکور در زلزله آبانماه 96 تخریب شده بود.