فراخوان جذب هیات علمی مرکز تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و دارو

مرکز تحقیقات روغن‌ها و چربی‌های معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، در راستای انجام تحقیقات کاربردی با تمرکز بر اهداف این معاونت، در نظر دارد نسبت به جذب یک عضو هیات علمی ضریب K اقدام نماید. متقاضیان فرصت دارند درخواست و رزومه خود را مطابق با فرم مربوطه (قرار داده شده در وب سایت مرکز تحقیقات)، تا تاریخ 1397/11/10 به ایمیل rcof@kums.ac.ir ارسال فرمایند (ارسال مستندات الزامی می‌باشد). در صورت هرگونه سوالی می‌توانید با شماره 37106301-083 تماس حاصل فرمایید. ملاک ثبت نام در فراخوان، دریافت ایمیل تایید می‌باشد.

شرایط عمومی:

الف) اعتقاد به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی

ب) تدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی

ج) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

د) عدم محکومیت به محرومیت از استخدام دولتی و سابقه محکومیت کیفری و جزائی

و) تایید صلاحیت های علمی و عمومی داوطلبان در هیات های اجرایی جذب دانشگاهها و هیات مرکزی جذب وزارت متبوع طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی

شرایط اختصاصی:

دارا بودن مدرک PhD با اولویت رشته‌ صنایع غذایی و فارغ‌التحصیلانی که فعالیت علمی آنها با تمرکز بر موضوع روغن‌ها و چربی‌ها می‌باشد.

۱۸ دی ۱۳۹۷ ۱۱:۴۱