دومین دوره جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی مورخ 27 لغایت 29 فروردین‌ماه 1399

شروع ثبت ایده­‌ها در سامانه جشنواره: اول مهر ماه 1398
اتمام مهلت ثبت ایده‌­ها: بیستم دی ماه 1398

به اطلاع می‌رساندبه منظور تقویت حضور و مشارکت دانشجویان در تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و با هدف نهادینه‌سازی فعالیت­های هدفمند، آگاهانه و روش­مند در زمینه توسعه و تعالی آموزش علوم پزشکی، دومین دوره جشنواره دانشجویی ایده‌­های نوآورانه آموزشی همزمان با بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و سیزدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری در روزهای 27 لغایت 29 فروردین ماه 1399 در مرکز همایش‌­های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می­‌شود.

تاریخ­های مهم جشنواره عبارتند از:

• شروع ثبت ایده­‌ها در سامانه جشنواره: اول مهر ماه 1398
  • اتمام مهلت ثبت ایده‌­ها: بیستم دی ماه 1398

توجه علاقه مندان به ارسال فرایند به جشنواره را به موارد زیر جلب می نماییم:

1)  حیطه­‌های شش گانه جشنواره به شرح زیر می­‌باشند:

• برنامه ریزی درسی
  • یاددهی و یادگیری
  • ارزشیابی آموزشی
  • مشاوره و حمایت دانشجویی
  • یادگیری الکترونیکی
  • مدیریت و رهبری آموزشی

2) در دومین دوره جشنواره، به ایده‌­هایی که در راستای پیاده سازی بسته­‌های تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی ارائه شده باشند امتیاز ویژه‌­ای تعلق می­‌گیرد.

3)  دریافت ایده‌­های نوآورانه صرفا از طریق سامانه انجام می­‌شود. لذا هر گونه فایل ارسالی خارج از سامانه مورد بررسی قرار نمی­‌گیرد.

4)  اطلاعات تکمیلی در خصوص سامانه ثبت ایده‌­ها متعاقبا اعلام می­‌شود.

جهت دریافت فرم ارائه ایده و راهنمای تکمیل آن بر روی موارد زیر کلیک نمایید.