کارگاه آموزشی آشنایی دانشجویان ممتاز و پذیرفته‌شدگان استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با آیین‌نامه‌ها و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.

دکتر آوات طاهرپور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در این مراسم که با استقبال بالای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همراه بود، ضمن تقدیر از معاونت آموزشی دانشگاه به سبب همکاری همه جانبه در برگزاری این کارگاه آموزشی خواستار تداوم این برنامه در طول سال تحصیلی شد.

رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه موفقیت در تحصیل، داشتن پشتکار و خلاقیت را از ویژگی‌های نخبگان دانست و افزود: از بین نخبگان مدیرانی پرورش می‌یابند که وارد چرخه خدمت به کشور می‌شوند و نخبگان قطعاً با چنین انگیزه‌ای موقعیت‌های داخلی و بین‌المللی بهتری پیدا می‌کنند. این مسیر افق‌های گسترده‌تر و روشن‌تری را برای کشور ترسیم می‌کند.

رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه افزود: تعداد دانشجویانی که امسال برای استفاده از تهسیلات پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان برگزیده در دانشگاه‌ها، در دانشگاه علوم پزشکی شرکت نمودند جهش قابل ملاحظه ای داشته و تعداد بیشتری نسبت به سال گذشته مورد تایید قرار گرفته اند.

برنامه همایش شامل  تبیین آیین‌نامه‌های بنیاد ملی نخبگان و به صورت ویژه آیین نامه تسهیلات پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد بود. در آخرین بخش این کارگاه  نیز جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.