منابع و توضیحات مربوط به آزمون مرحله اول در حیطه‌های مختلف

منابع و توضیحات مربوط به آزمون مرحله اول  در حیطه‌های مختلف

حیطه استدلال بالینی: دروس اصلی پزشکی (داخلی، کودکان، زنان، جراحی)

-              حیطه آموزش پزشکی: نظام حمایت دانشجویی (Student Support System)

-              حیطه تفکر علمی در علوم پایه: دیابت

-              حیطه کارآفرینی: بازارهای نوظهور خدمات سلامت

-              حیطه مدیریت نظام سلامت: مدیریت و برنامه‌ریزی منابع انسانی در نظام سلامت

-              حیطه مطالعات میان رشته‌ای علوم انسانی و سلامت: هوش مصنوعی

مرحله اول : آزمون غربالگری (۲۲ فروردین ۱۳۹۹)

محل برگزاری مرحله اول (منطقه آمایشی ۱۰ گانه)

مرحله دوم: آزمون انفرادی و گروهی (۱۱ الی ۱۵ مرداد ۱۳۹۹)

محل برگزاری مرحله دوم (دانشگاه علوم پزشکی ایران)

باعنایت به تصمیمات متخده در شورای عالی سیاست‌گذاری المپیاد علمی مورخ ۱۱ آبان ماه مقرر گردید برای المپیاد دوازدهم در دو حیطه کارآفرینی و مطالعات میان رشته‌ای علوم انسانی و سلامت دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و PhD نیز علاوه بر کارشناسی و دکتری حرفه‌ای اجازه شرکت در آزمون‌های المپیاد را داشته باشند ولی در سایر حیطه ها فقط دانشجویان کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه‌ای اجازه حضور در المپیاد را دارند.

برای اطلاع از آخرین اخبار  المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی :  http://medolympiad.behdasht.gov.ir

جهت دسترسی به منابع دوازدهمین دوره المپیاد دانشجویی به لینک فوق مراجعه نمایید.

خبر مهم: منابع و توضیحات مربوط به آزمون مرحله اول دوازدهمین دوره المپیاد علمی در حیطه‌های مختلف

توضیحاتی در خصوص منابع آزمون های مرحله اول انفرادی (غربالگری) حیطه های استدلال بالینی و تفکر علمی در علوم پایه:

موضوع المپیاد‌‌ در حیطه استدلال بالینی، چهار فیلد ماژور پزشکی عمومی (داخلی، اطفال، جراحی، زنان) است، بنابراین رفرانس های معمول دوره پزشکی عمومی قابل استفاده می‌باشد ولی این به معنای آن نیست که سئوالات دقیقاً از متن کتب رفرانس طرح می شود.

دانشجویان عزیز در صورتی که می خواهند با مفاهیم استدلال بالینی و و آزمونهای آن آشنا شوند می توانند به کتاب استدلال بالینی نوشته دکتر علیرضا منجمی مراجعه نمایند.

____________________________________________________

در حیطه تفکر علمی در علوم پایه طبق روال سال‌های قبل منبع خاصی معرفی نمی‌شود.

منابع سایر حیطه ها

آموزش پزشکی