ثبت نام آزمون Ph.D با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان

متقاضیان پس از استعلام وضعیت آموزشی، جهت دریافت فرم شماره 3 به دفتر استعداد درخشان مراجعه حضوری نمایید.

دانشجویان محترم: جهت استفاده از تسهیلات  با آزمون استعداد درخشان  ازمون دکترای تخصصی 99 دفترچه راهنمای شرکت در آزمون را با دقت مطالعه بفرمایید و همچنین به نکات ذیل توجه نمایید.

1. به منظور  استفاده از تسهیلات ادامه تحصیل به مقطع بالاتر، استفاده از سهمیه استعداد درخشان  یک بار می باشد (اعم از قبولی یا عدم قبولی) و منوط به شرکت در آزمون و کسب حداقل 90 % نمره آخرین نفر پذیرفته شده آزاد بوده

2. در مورد فارغ التحصیلان استعداد درخشان، بایستی بیش از دو سال از زمان فارغ التحصیلی متقاضی نگذشته باشد. ضمنا دانشجویان ترم آخر، درصورتی واجد شرایط استفاده از تسهیلات استعداد درخشان می گردند که براساس تاییدیه ازسوی مدیر محترم گروه مربوطه  حداکثر تا 31 شهریور 1399 فارغ التحصیل شوند.

3.  جهت تکمیل فرم  شماره ۳ مربوط به سهمیه استعدادهای درخشان در آزمون دکترای تخصصی 1400-1399به دفتر استعداد درخشان مراجعه نمایند. لازم به ذکر است سنوات مجاز برای دانشجویان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد در نظر گرفته می شود. یک درصد دانشجویان برتر هم لزوما می بایستی بین حداقل ۵ نفر حائز رتبه اول شده باشند.

پس از دریافت فرم شماره 3 از دفتر استعداد درخشان، جهت ثبت امضای معاون آموزشی دانشگاه، به معاونت آموزشی مراجعه نمایید.