ثبت نام متقاضیان استعداد درخشان متقاضی شرکت در سی و پنجمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی

✅ ثبت نام متقاضیان واجد شرایط شرکت در سی و پنجمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی
🔰 پیرو اطلاع رسانی قبلی از دانشجویان استعداد درخشانی که واجد شرایط شرکت در این آزمون می باشند درخواست می شود، درخواست و مشخصات خودرا به ایمیل  کارشناس دفتر  ftm.makalani1370@gmail.com ارسال نمایند. کارشناس دفتر استعداد درخشان پس از بررسی وضعیت تحصیلی و انضباطی دانشجویان نسبت به صدور گواهی برای آنان اقدام نموده  سپس دانشجویان می توانند  جهت دریافت گواهی به دفتر استعداد درخشان مراجعه نمایند.
داوطلبان گرامی دقت نمایند جهت استعلام آموزشی و انضباطی استعداد درخشان به منظور صدور گواهی، می بایست زودتر از آغاز ثبت نام در سایت سنجش پزشکی  به دفتر استعداد درخشان اطلاع دهید.