زمان مراجعه متقاضیان سهمیه استعداد درخشان (با آزمون و بدون آزمون) به دانشگاه محل تحصیل

11 تا 18 تیرماه

مرکز سنجش پزشکی طی اطلاعیه شماره 7 زمان مراجعه متقاضیان (با آزمون و بدون آزمون) استعداد درخشان کارشناسی به کارشناسی ارشد1401 به دانشگاه محل تحصیل و دفتر استعداد درخشان  را اعلام کرد.

✳️ 11 تا 18 تیرماه

❇️توجه: مدرکی که می‌بایست (نمونه فرم استعلام آموزشی) هر داوطلب از آموزش دانشکده خود در زمان اعلام شده برای تایید رتبه و معدل و.... به دفتر استعداد درخشان تحویل دهد در سایت et.kums.ac.ir  قسمت فرم ها قرار داده شده است.

دانشجویان می بایست از آموزش دانشکده قبل از مراجعه به دفتر استعداددرخشان درخصوص ارسال نامه استعلام آموزشی پیگیری نمایید

❇️ داوطلبان سهمیه استعداد درخشان می‌بایست از تاریخ ٤ لغایت ٦ تیرماه، در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی ثبت نام این سهمیه را انجام دهند تا به هنگام انتخاب رشته محل تحصیل، مجاز به ثبت اولویت‌های خود باشند.

بدیهی است افرادی که ثبت نام این مرحله را انجام ندهند، امکان استفاده از این سهمیه را از دست خواهند داد و متعاقباً اقدامی میسر نخواهد شد.

☑️ et.kums.ac.ir

☎️083-38378101