ثبت نام دانشجویان استعداد درخشان کل دانشگاه در سایت اختصاصی

با ایجاد سایت جدید اختصاصی استعداد درخشان دانشگاه ، ثبت نام دانشجویان استعداد درخشان کل دانشگاه در این سایت شروع شد.

دانشجویان و فارغ التحصیلان عزیز هرچه سریعتر نسبت به عضویت در سایت و خبر نامه اقدام نمایید  و از امکانات خبرنامه و  تالار گفتگو و نظرسنجی و پرسش و پاسخ استفاده نمایید و ما را در بهبود سایت یاری نمایید.

* لازم به ذکر است دانشجویانی که بر اساس آیین نامه جزو استعداد درخشان نمی باشند نیز می توانند در سایت به عضویت درآیند .

* همچنین از دانشجویان  متمایل به همکاری در سایت دعوت به عمل می آید تا با ارسال ایمیل به آدرس ET@KUMS.AC.IR مراتب تمایل و زمینه همکاری خود را اعلام نمایند.

آدرس سایت    http://et.kums.ac.ir

واحد استعدادهای درخشان دانشگاه |