فراخوان کشوری پذیرش دانشجویان استعداد درخشان و دارندگان مدال المپیادهای علمی در دوره کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی

دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. مهلت ثبت نام یکم تا 15 آبان

در اساس مصوبات شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی درخصوص تحصیل همزمان دانشجویان استعداد درخشان و رتبه های برتر المپیادهای علمی  و تفاهم نامه فی مابین معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان  و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی، امکان پذیرش و تحصیل دانشجویان دکتری عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) در دوره کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی در نیم سال اول 1400-1399 فراهم گردیده است لذا دانشجویان واجد شرایط می توانند مطابق با شیوه نامه مربوطه از تاریخ 1399/8/1 لغایت تاریخ 1399/8/15 از طریق لینک " پذیرش دانشجوی استعداد درخشان"  در سایت دانشکده مجازی،آموزش پزشکی و مدیریتِ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک اقدام نمایند.

۳ آبان ۱۳۹۹ ۱۳:۵۲