خوشامد گویی به دانشجویان جدید الورود : در سایت عضو شوید و قوانین و آیین نامه ها را حتما مطالعه و از مزایای آن استفاده نمایید.

دانشجویان عزیز کل دانشگاه

1- جهت استفاده و دریافت خبر نامه ها و فایل های ویژه در سایت عضو شوید.

2- برنامه ساعات مشاوره  حضوری به صورت ماهانه اعلام می شود می توانید با مراجعه حضوری به مرکز مطالعات واحد استعداد های درخشان واقع در محوطه بیمارستان طالقانی پشت کتابخانه مرکزی ، مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (روبه روی خوابگاه دانشجویی) سوالات و پیشنهاد های خود را مطرح نمایید.

3- حتما آیین نامه و سایر قوانین و فایل های منوی " قوانین و مقررات  و آیین نامه ها " را مطالعه نمایید و  به آنها عمل کنید و از مزایای آن آگاه باشید.

4- واحد استعداد های درخشان آماده مشاوره و پاسخگویی به تمام دانشجویان عزیز دانشگاه می باشد(اعم از مشمول آیین نامه استعداد درخشان و غیر مشمول)

5- به صورت الکترونیکی ایمیل et@kums.ac.ir و یا شماره تلفن 2- 38378100  - 083  داخلی 139 (واحد استعداد های درخشان )و یا منوی " پیشنهاد و انتقاد "   با ما در تماس باشید.

6- واحد استعداد های درخشان از دانشجویان علاقه مند جهت همکاری با واحد دعوت می نماید.

واحد استعداد درخشان دانشگاه |